
RNDr. Lenka Lorencová, PhD.
Chemický ústav SAV, v.v.i.
“MXény: perspektíva z pohľadu bio/senzorov”

doc. Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Ústav biotechnológie, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave
“Vinum regum, rex vinorum: Tokaj – skrytý klenot slovenského vinárstva”

Ing. Michal Májek, Dr. rer. nat.
Katedra organickej chémie, Prírodovedecká fakulta UK v Bratislave
“Reakcie vyvolané prenosom elektrónu – pomocou svetelnej, elektrickej a mechanickej energie”

prof. RNDr. Erik Sedlák, DrSc.
Ústav chemický vied, Prírodovedecká fakulta UPJŠ v Košiciach
“Metódy evolúcie proteínov vo vývoji enzýmov”

prof. Ing. Petr Krtil, CSc.
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR
“Racionální design (elektro)katalyticky aktivních materiálů – základ energetické koncepce třetího tisíciletí”