RNDr. Lenka Lorencová, PhD.

Chemický ústav SAV, v.v.i.

“MXény: perspektíva z pohľadu bio/senzorov”

doc. Ing. Katarína Furdíková, PhD.

Ústav biotechnológie, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave

Vinum regum, rex vinorum: Tokaj – skrytý klenot slovenského vinárstva”

Ing. Michal Májek, Dr. rer. nat.

Katedra organickej chémie, Prírodovedecká fakulta UK v Bratislave

“Reakcie vyvolané prenosom elektrónu – pomocou svetelnej, elektrickej a mechanickej energie”

prof. RNDr. Erik Sedlák, DrSc.

Ústav chemický vied, Prírodovedecká fakulta UPJŠ v Košiciach

“Metódy evolúcie proteínov vo vývoji enzýmov”

prof. Ing. Petr Krtil, CSc.

Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR

“Racionální design (elektro)katalyticky aktivních materiálů – základ energetické koncepce třetího tisíciletí”